Bästa grillfesten för 2020

0

Sommaren har kommit, den efterlängtade värmen och soliga dagar har återvänt. Följaktligen lämnar fler och fler människor sina hem för att åka till landet eller till naturen. Huvudsyftet med ett sådant tidsfördriv är aktiv rekreation med familj och vänner, inklusive en utsökt och saftig grill. Och för att laga gott kött behöver du utrustning av hög kvalitet. Grill i detta fall kommer att vara ett utmärkt val. Dessutom kommer en sådan uppfinning att tillåta användaren att utsökt förbereda grönsaker för kött. I vår artikel kan du bekanta dig med ett urval av de bästa grillmodellerna.

Vad det är

Denna produkt kallas också "grill". En sådan anordning är en rund eller rektangulär behållare, på vilken ett galler är installerat. Enheten är också utrustad med speciella hål som gör att du kan justera lufttillförseln. Ofta lägger tillverkaren ett skydd till produkten. Det är nödvändigt så att skålen värms upp jämnt från alla håll.

Att använda en grill är inte svårt, speciellt om användaren redan hade erfarenhet av att använda grillen. För att behaga dig själv och dina nära och kära med utsökt kött räcker det bara att fylla kolen eller ved i ett speciellt fack på enheten.

Typer

Enheterna klassificeras enligt flera punkter. Så, till exempel, grillar varierar beroende på bränsletyp:

 • fast bränsle - kol, ved, speciella briketter;
 • på gas eller el - sådana modeller är anslutna till ett värmeelement eller en cylinder, i detta fall är köttet stekt medan det smälter på kol eller trä.

Beroende på tillagningsmetoden är enheterna öppna. I detta fall kan användaren justera graden av uppvärmning av mat genom att flytta gallret över elden. Det finns också stängda versioner med lock som jämnt värmer mat från alla sidor.

Dessutom kännetecknas de av bärbara och stationära modeller, bord och golv. Enhetens rörlighet och omfattning beror på denna artikel. Vissa kan till exempel installeras i huset.

Urvalsfunktioner

Det finns ett antal parametrar enligt vilka du kan välja det mest optimala och hållbara alternativet. Var uppmärksam på följande punkter när du söker efter en enhet.

Tillverkningsmaterial

Grillkroppen måste vara gjord av gjutjärn eller keramik. Sådana material ger maximal säkerhet och hållbarhet. Dessutom har keramik och gjutjärn en hög värmeledningsförmåga, produkterna värms upp snabbt och stekas med hög kvalitet.

Temperaturkontroll

Det gör att du kan välja det optimala tillagningsläget så korrekt som möjligt. Varje produkt kräver vissa villkor för matlagning, så detta alternativ kommer att tilltala alla användare.

Gitterstorlek

Grillområdet beror på hur ofta det används. För aktiv användning och ett stort antal produkter krävs ett större nät. Om grillen sällan används rekommenderar vi att du köper ett smalt galler, för.en stor enhet kräver mycket bränsle, vilket kommer att slösa med pengar.

Rörlighet

För frekventa rörelser och resor är en liten enhet användbar, som är lätt att packa och förvaras i bagageutrymmet på en bil. Om användaren avser att använda grillen uteslutande i landet eller på en personlig tomt, är det bäst att köpa en stationär enhet.

Vikt och mått

Beror också på applikationsområdet. Om enheten transporteras ofta bör den vara tillräckligt kompakt. Du bör också överväga storleken på bagageutrymmet - grillen ska passa lätt där.

Design egenskaper

När du köper en enhet måste användaren vara uppmärksam på några viktiga detaljer, det är önskvärt att grillen om nödvändigt förvandlas till en bekväm bärbar behållare. Vid behov kan köparen dessutom köpa ett skydd.

Hållbarhet

En mycket viktig punkt när det gäller säkerhet. Om en dåligt säkrad enhet faller kan den skada åskådare. För att förhindra att detta händer rekommenderas att du installerar grillen på en plan yta. Du kan först lägga ut träbjälkar eller gatukakel på den. Det är också ett bra alternativ att köpa en grill med speciella stöd.

Funktioner i drift

När du använder enheten måste du uppfylla säkerhetskraven. I detta fall kommer användaren inte att skadas och kommer att kunna förlänga produktens livslängd.

 • Det är strängt förbjudet att använda bensin och andra lättantändliga ämnen. Undantaget är speciella tändvätskor.
 • Grillen är inte avsedd att förstöra papper, tidningar, torkade löv.
 • Grillen får inte användas som värmemedium, och det är också förbjudet att göra hög eld. Sådana fel kan göra produkten oanvändbar.
 • Endast det avsedda bränslet bör användas för att värma upp apparaten: till exempel kan en koleldad grill inte antändas med flytande bränsle.
 • Det rekommenderas inte att fylla den stilla glödlampan med vatten.

Råd! Om grillen blötläggs i regnet eller har varit ute länge vid låg temperatur rekommenderas att du värmer upp den först. För att göra detta, tänd en liten eld och torka enheten i 30 minuter. Annars kommer produktkroppen att spricka.

Bästa grillfesten för 2020

Golvstående

Scarlett 23012

Mini-versionen gör ett utmärkt jobb med uppgifterna. Med den här maskinen kan användaren enkelt laga kött, grönsaker eller helt enkelt ha en picknick med rostat bröd och rostade korvar. Modellens dimensioner och designfunktioner gör att du bekvämt kan transportera den från plats till plats, använda den för sitt avsedda ändamål i landet, i skogen, i naturen och till och med på platser för ett stort antal människor, till exempel på en festival. Produktens vikt gör att den kan transporteras utan ytterligare hjälp, användaren behöver inte personlig transport. Det är enkelt att montera enheten, det robusta metallfodralet spricker inte om det hanteras slarvigt och låter grillen tjäna i många år.

Det runda gallret rymmer tillräckligt mycket kött, de robusta benen är stabila på en plan och hård yta. Men det finns ingen justering av nivån på livsmedelsbearbetning i form av hyllor. Fungerar på kol.

Grillgrill Scarlett 23012

Fördelar:

 • kompakta mått;
 • lätt vikt, kan lätt transporteras;
 • hållbar kropp;
 • lågt pris;
 • lång livslängd.

Nackdelar:

 • gitterets lilla diameter;
 • inget extra stöd för benen;
 • ingen justering och lock.

Den genomsnittliga kostnaden är 700 ryska rubel.

Grillkoff B10

En mer utrustad grill är lämplig för ett stort företag. Stålets, pålitliga och robusta fodral tål frekvent användning och temperaturfall. Tändning med träkol och trä ger användaren frihet, så att det lämpligaste bränslet kan användas.

Satsen innehåller lock, eldstuga. Bekväm produktdesign gör att du snabbt och med nöje kan laga läckra måltider.

Grillkoff B10

Fördelar:

 • säkerhet;
 • enkel användning;
 • hållbar kropp;
 • körs på ved och kol.

Nackdelar:

 • ingen nivåjustering;
 • obekvämt att transportera.

Den genomsnittliga kostnaden är 7500 ryska rubel.

Greivari helg

Utrustad för att passa alla behov, kommer enheten att vara ett utmärkt tillskott till trädgårdsområdet. Det är inte lätt att bära enheten, men användarna kommer att uppskatta modellens designfunktioner.

Grillen är gjord av stål av högsta kvalitet. Varumärket har länge varit populärt bland kunderna och fått högsta betyg och positiva recensioner. Bränslefacket är säkert gömt och tillverkat i form av en spis. Det finns också en höjdjustering av graden av rostning. För detta är en spak monterad i produktens kropp - en rörelse och grillen ändrar riktning. Det är bekvämt att värma upp grillen utan att använda kartonger och andra fläktar. Modellens design förutsätter ett bekvämt rökutlopp.

Greivari helg

Fördelar:

 • ergonomisk design;
 • stor grill;
 • bekväm tändning.

Nackdelar:

 • högt pris;
 • inte lämplig för transport.

Den genomsnittliga kostnaden är 42 500 ryska rubel.

Ferraboli Girasole Inox

Den praktiska enheten är placerad på ett stativ. Att montera en arbetsvara kommer inte att vara svårt även för den mest oerfarna användaren. Inga bultar eller andra föremål krävs. För bättre tillagning finns också ett system för tillförsel och cirkulation av luft i behållaren. För att underlätta transporten finns det praktiska handtag som det inte alls är svårt att flytta enheten.

Tillverkaren har dessutom utrustat grillen med en bänkskiva där diskarna kan placeras säkert.

Ferraboli Girasole Inox

Fördelar:

 • användarvänligheten;
 • lång livslängd
 • genomtänkt design.

Nackdelar:

 • det finns ingen ytterligare fixering av benen.

Den genomsnittliga kostnaden är 6500 ryska rubel.

Broil King Charcoal 500 945050

Den mycket robusta enheten är täckt med ett material som tål de flesta skador - eldfast emalj. Kåpan med två lager väggar fungerar som ett skydd, vilket ökar säkerheten vid drift. Tillverkaren placerade också en termometer på locket.

Enheten är utrustad med två driftsätt: stekning och rökning. För detta bör du använda kol eller ved. Satsen innehåller en dubbelsidig grill, det låter dig lämna ett igenkännbart grillmönster på produkterna och samtidigt samla den flytande saften. Dessutom har tillverkaren noggrant funderat över nyanserna vid grillrengöring; för detta installeras en pall i botten av behållaren. Det är lätt att ta bort och skölja vid behov. De flesta användare noterar grillens stabilitet - fyra ben håller utrustningen säkert även på en ojämn yta. Enhetens vikt är hög - 33 kg, men på grund av hjulen med ben är den lätt att transportera.

Broil King Charcoal 500 945050

Fördelar:

 • användarvänligheten;
 • hållbart stål;
 • justerbara ben;
 • lång livslängd
 • du kan gräva upp mat;
 • det finns en termometer;
 • ytterligare element inkluderar en universell poker.

Nackdelar:

 • högt pris;
 • fallet blir väldigt varmt.

Den genomsnittliga kostnaden är 60000 ryska rubel.

Gratar Family Optima BBQ

Ett utmärkt alternativ för dem som vill öppna en liten restaurang. Dessutom är modellen idealisk för picknick utomhus. Det bör dock noteras att enheten inte är lätt att transportera på grund av dess stora dimensioner. Enheten drivs av trä och kol. Tillverkaren skar inte på ytterligare element - en termometer är inbyggd i kroppen, det finns en ask för aska, den bör tas bort och tvättas regelbundet.

Om det behövs kan gallret placeras och därigenom kontrollera graden av värmebehandling. Det finns bordsskivor för disk och bränsle, och fodralet är också utrustat med krokar för inventering. Du kan också lita på säkerheten med att använda grillen - locket på kroppen lyfts med ett handtag som är isolerat från värme.

Gratar Family Optima BBQ

Fördelar:

 • hållbart tillverkningsmaterial - rostfritt stål;
 • stabila ben;
 • hög säkerhet och bekvämlighet;
 • ytterligare element;
 • lätt att rengöra aska;
 • skydd mot blåsigt väder.

Nackdelar:

 • smal och inte riktigt bekväm bordsskiva;
 • smalt galler.

Den genomsnittliga kostnaden är 11 500 ryska rubel.

Dancook 1900

Det är inte för ingenting som det danska varumärket gjorde det till vårt urval. Kunder gillar stilig och stram design och tillsammans med högkvalitativa produkter förtjänar det säkert kundernas uppmärksamhet.

Grillen är gjord av stål och aluminium, detta sparar bränsle och tillagar snabbt stora mängder mat. Trådstället låter dig också laga tillräckligt med mat åt gången. Askan kan avlägsnas utan problem, det finns ett lock, ett handtag som inte utsätts för värme och en termometer. Ett bord för förvaring av kryddor och rätter är en bra bonus för ditt köp.

Dancook 1900

Fördelar:

 • genomtänkt design;
 • luftcirkulationshål;
 • ytterligare tabell;
 • små dimensioner;
 • förtjockade väggar.

Nackdelar:

 • svårt att transportera;
 • högt pris.

Den genomsnittliga kostnaden är 40000 ryska rubel.

Bordsskiva

Berghoff

En vacker och bekväm enhet gör att du kan ha kul i naturen och njuta av utsökt mat. För större bekvämlighet har tillverkaren utrustat enheten med en bärrem. Det finns också avtagbara handtag som kan tas bort under tillagningen.

Den ovanliga utformningen av grillen i form av en korg kommer inte bara att glädja användaren utan också bli ett användbart tillskott till operationen. Så till exempel är korgens behållare en behållare för att starta en brand. Satsen innehåller två galler: för matlagning och för aska. Det finns också ett korkställ för mångsidighet och ökad säkerhet. Dessutom kommer användaren att uppskatta närvaron av en poker för fixering av grillen.

Grillgrill Berghoff

Fördelar:

 • ovanlig och ergonomisk design;
 • närvaron av en korköverdrag;
 • avtagbara silikonhandtag;
 • kompakta dimensioner.

Nackdelar:

 • högt pris.

Den genomsnittliga kostnaden är 20000 ryska rubel.

RusExpress BBQ Bucket

Ett icke-standardalternativ för dem som vill spara pengar och köpa en riktig grill. Låt designen av produkten inte skrämma användaren, produkten klarar sitt ansvar ganska tolererbart.

Designfunktionerna kommer inte att väcka några frågor vid installationen av enheten, de små dimensionerna garanterar möjligheten att flytta grillen och installera den var som helst. Även den mest ojämna ytan är inte skrämmande för utrustningen. Grillen är lätt att ta bort och rengöra, det finns öppningar i huset för luftcirkulation. Alla material är gjorda av metall, så att produkten tål aktiv belastning.

RusExpress BBQ Bucket

Fördelar:

 • enkel användning;
 • lågt pris;
 • säkerhet;
 • styrka.

Nackdelar:

 • ofattbar design;
 • kort livslängd.

Den genomsnittliga kostnaden är 1700 ryska rubel.

Campingaz Plancha LX

Den eleganta enheten passar perfekt både i sommarstugans och i det lilla köket. Således kommer de användare som inte har möjlighet till täta resor till naturen att kunna njuta av den utsökta maträtten. För avsedd användning av produkten finns det två brännare, ett skyddskåpa och effektregulatorer.

Tillverkningsmaterialet är gjutjärn, det är inte rädd för frekvent exponering för höga temperaturer och bryts inte om det hanteras slarvigt. Enhetens kraft matchar inte dess lilla storlek - användaren kommer att kunna laga ett stort antal läckra rätter. Stabila fötter tål även de mest hala ytorna.

grill Campingaz Plancha LX

Fördelar:

 • ergonomisk design;
 • enkel användning;
 • små dimensioner;
 • hög kraft;
 • benen glider inte och vacklar inte.

Nackdelar:

 • det finns inget galler som skapar ett företagsmönster;
 • väger mycket.

Genomsnittlig kostnad - pris på begäran.

Om du hade erfarenhet av att använda de produkter som beskrivs i betyget, skriv din feedback i kommentarerna.

Lämna en recension

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Jag har läst villkoren Användaravtal *