📱Bäst robusta telefoner för 2020

0

Robusta telefoner är enheter som använder modern teknik som kan skydda din telefon från skador, klimatförändringar i den yttre miljön och andra olika faktorer som kan skada en vanlig enhet. Redaktörerna på webbplatsen "best-sv.designuspro.com" ger dig en artikel med en fullständig beskrivning, fördelar och nackdelar med telefoner som kan fungera även under de mest extrema förhållandena.

Vad är robusta telefoner

I den moderna världen har en mobilapparat upphört att vara ett vanligt kommunikationsmedel. Användaren kan använda enheten för mobilkommunikation, ha tillgång till Internet, övervaka deras aktivitetsnivå, betala räkningar och liknande. För att bevara enheten och data som lagras i minnet skapades telefoner som maximalt skyddas från negativ och mekanisk skada, samtidigt som de har hög produktivitet och funktionalitet. Detta beror på att en sådan enhet tål:

 • extrema väderförhållanden, temperaturvariationer från -15 till +50 grader;
 • djupdykning. En sådan telefon är inte rädd för vatten och det tryck som observeras under dykning;
 • höjd är inte ett hinder. Enheten är stötsäker, den tål ett fall från höjd;
 • har hög prestanda och funktionalitet.

En viktig faktor är att robusta telefoner har ett kraftfullt batteri som gör att de kan hålla mer laddning än vanliga telefoner.

En sådan enhet är pålitlig, bekväm, stötsäker och är perfekt för extrema och aktiva människor.

Hur man väljer en stötsäker telefon

För närvarande förbättrar tillverkarna varje ny modell och lägger till avancerade funktioner:

 • öka mängden minne
 • förbättra designen
 • öka processorns kvalitet;
 • fotografering blir lättare och bättre;
 • video;
 • ljud;
 • LTE, 4G-funktion;
 • skärpa;
 • Ansiktslåsningsfunktion.

Det bör noteras att den kinesiska produktionen av stötsäkra telefoner snabbt absorberar världsmarknaden, priset på en sådan telefon är mycket lägre än konkurrenterna och kvaliteten är fortfarande oklanderlig.

Alla skyddstelefoner kan delas in i två typer:

 1. Tryckknapp. Det här är billiga och billiga mobiltelefoner som inte har ett operativsystem och utför funktionerna som en "uppringare", en kalender och en miniräknare. Fortfarande kan en sådan telefon spela radio.
 2. Smartphone. En ny generation mobila enheter. En sådan anordning kan utföra alla nödvändiga funktioner för en aktiv användare. De nya mobiltelefonerna har en inbyggd kontaktlös betalningsfunktion, Internet, ett uppdaterat operativsystem och ett antal andra moderna funktioner.

Förutom att mobiltelefoner måste skyddas mot vatten, damm, smuts, har antischockegenskaper och andra externa skyddsfunktioner, måste enheten ha ett antal interna egenskaper (översikt över funktioner för 2020-telefoner), såsom:

 • skydd IP67 och IP68;
 • ha minst 2 GB RAM-minne;
 • 4G-firmware;
 • högkvalitativ front- och baskamera;
 • användarvänligt gränssnitt;
 • den inbyggda NFC-tekniken är kontaktlös dataöverföring på kort tid. Det är denna funktion som hjälper till att göra kontaktlösa betalningar med en smartphone;
 • tåla ett fall från minst 1 meter utan synlig skada;
 • har bra ljud och kvalitet för att spela video- och ljudinspelningar.

Funktioner i robusta smartphones

Kanske är en av de största skillnaderna mellan en robust telefon och en vanlig smartphone dess design. Sådana enheter har ett grovt utseende, där du kan se ett fodral av gummi eller metall som skyddar enheten från stötar. Ganska ofta är telefonen i en ram som går till kanterna på skärmen och förhindrar skador. Den specifika designen kännetecknas av en tjock skärm och olika enhetsvikter. Priset på en sådan smartphone beror på dess egenskaper och utseende.

En viktig faktor att se upp för när du köper en robust telefon är dess vattenavvisande funktioner. I de flesta fall är telefonen inte avsedd för nedsänkning, den skyddar bara fodralet från vatten eller hög luftfuktighet.

IP68 maximala skyddssystem är utformat för att användas även under de mest extrema förhållandena. Denna egenskap garanterar skydd för enheten när den är nedsänkt i vatten djupare än en meter. Telefoner med ett sådant system är populära bland yrkesverksamma vars arbetsområde är direkt relaterat till vatten. IP68 garanterar också skydd mot damm. IP68-telefoner är betydligt dyrare på marknaden jämfört med andra telefoner.

Glöm inte chockmotståndet. Var uppmärksam på de yttre skyddselementen innan du köper. Glöm inte att recensioner kan garantera ett högkvalitativt köp och identifiera brister innan du köper en telefon.

Det bör noteras att robusta telefoner är kända för sina uppladdningsbara batterier, vars kapacitet kan ge en avgift för en hel dags aktiv användning.

Betyg av högkvalitativa robusta telefoner 2019

Tiden med tryckknappstocktelefoner i form av tegelstenar är för länge borta. År 2020 glädjer oss med nyheter inom enheter med höga skyddsnivåer samt en intressant och bekväm design. Utvecklarna stod inför en svår uppgift att förvandla den stötsäkra enheten till en multifunktionell enhet som låter dig alltid vara i kontakt, utföra funktioner för en kamera, navigatör, ha tillgång till Internet, ladda ner applikationer, spela spel och utföra olika kommandon. En modern person tillbringar 20% av sin dag "i en smartphone". Det är därför, för aktiva och extrema människor, det är viktigt att ha en telefon som skyddas mot mekaniska skador och negativa faktorer, samt har hög produktivitet och funktionalitet.

Vi har förberett ett betyg av högkvalitativa enheter som du bör vara uppmärksam på. Recension baserat på kundrecensioner och försäljningsbetyg.

namn Visa diagonal CPU Inbyggt minne, GBHuvudkamera, MPFrämre kamera, MPPris
Sigma X-treme PQ355.46MediaTek Helio P10413521349 s.
AGM X3 8 / 128Gb Svart5.99Snapdragon 8456242055232 s.
Doogee S70 6 / 64GB5.99MediaTek Helio P23 + GPU Mali-G71 MP26171617950 s.
Blackview BV90005.77Helio P25418813390 s.
Ulefone Armor 6E6.2MEDIATEK HELIO P70418814950 s.

Sigma X-treme PQ35

En ganska prisvärd ny generationens smartphone, som har alla nödvändiga funktioner för att alltid hålla jämna steg med tiden, samtidigt med ett högkvalitativt skyddat fodral. Sigma X-treme PQ35 har en ny version av Android som gör den snabb och enkel att använda. Det bör noteras att det finns två kameror som tar fantastiska realistiska bilder. Detta är ett utmärkt alternativ för fans av extrem rekreation, när du alltid kan vara i kontakt, medan du tar högkvalitativa foton och inte är rädd för att enheten ska gå sönder. Android 6.0-versionen låter dig ladda ner alla applikationer, och en stor mängd 4 GB RAM gör det möjligt att spara data. Om det behövs kan du alltid köpa ett separat minneskort. När det gäller processorn har den 8 kärnor. Smarttelefonen klarar flera öppna program samtidigt, saktar inte ner och glider inte.

Den tillräckligt stora skärmen har en funktion med våta händer som gör att du kan använda skärmen i alla väder.

Ett högkvalitativt batteri kan fungera tyst i 12 timmar med aktiv användning.

Det bör noteras den höga skyddsnivån. Telefonen är inte rädd för fall, vatten, smuts. Enheten kan användas under vatten i 60 minuter utan att först stängas av. Enligt recensioner tar användare bilder i poolen och havet på Sigma X-treme PQ35. Det bör noteras att även under dykning är funktionen att ta emot ett samtal möjlig. Du kommer att kunna hålla kontakten även under vattnet eller högt uppe i bergen. En bra enhet för den aktiva användaren.

Sigma X-treme PQ35

Fördelar:

 • hög grad av skydd
 • en ny version av Android 6.0 är installerad;
 • högkvalitativ grafik och en stor skärm låter dig spela spel och titta på filmer;
 • stort RAM-minne;
 • två kameror ger felfria bilder även under vattnet;
 • batteriet fungerar i 12 timmar utan avstängning.

Nackdelar:

 • specifikt utseende;
 • det stora batteriet är ganska tungt, vilket ökar smarttelefonens totala vikt.

AGM X3 8 / 128Gb Svart

Helt ny AGM X3 8 / 128Gb Svart. Företaget har gjort ett genombrott genom att kombinera nyutvecklade IP68-klassade enheter till en tunn smartphone på bara 12 mm. På baksidan finns en fingeravtrycksläsare som låter dig snabbt låsa upp enheten, göra internet eller kontaktlösa betalningar.

Telefonen är utformad för att acceptera och använda två SIM-kort. Dual Sim-tekniken är absolut inte populär bland skyddstelefoner och detta är plus AGM X3 8 / 128Gb. Som namnet antyder är mängden minne på enheten 128 Gb. En utmärkt indikator som inte är lätt att uppnå. Telefonens baksida har två kameror med blixt, som gör att du kan ta professionella bilder av hög kvalitet. Det bör noteras att fotot är möjligt även på natten. Den främre skärmen har en framåtvänd kamera som kan användas för att ta selfies. Världsledande inom stereoljud, JBL har utvecklat unika högtalare som levererar takten även vid de lägsta frekvenserna.

Skärmen är tillräckligt stor. Vid kanterna fördelas gummiinsatser som fungerar som en stötdämpare när skärmen faller ner. Telefonen är utrustad med operativsystemet Android 8.1, som har hög prestanda. RAM 8 GB, vilket ligger betydligt före konkurrenterna på marknaden. Denna volym säkerställer normal och snabb drift av telefonen, även när du använder flera applikationer samtidigt. Och det bör noteras batteriets stora kapacitet, vilket säkerställer kontinuerlig drift i 24 timmar.

STÄMMA X3 8 / 128G

Fördelar:

 • skyddsgrad IP68;
 • Nano-sim för 2 kort;
 • tunn smartphone, endast 12 mm;
 • fingeravtrycksläsare;
 • mängden minne på enheten är 128 Gb;
 • två kameror med blixt och en främre kamera;
 • JBL-högtalare;
 • operativsystemet Android 8.1 är installerat;
 • RAM 8 GB;
 • bra batteri.

Nackdelar:

 • högt pris.

DOOGEE S70 6 / 64GB

Doogee S70 är en produkt som har utvecklats av företaget under lång tid för att skapa en skyddande telefon för en spelare. Vad betyder detta Ingen har någonsin producerat en sådan hybrid. En sådan telefon är utformad för en konsument som kan uppskatta en pålitlig och snabb enhet som kan hantera även stora applikationer.

Låt oss ta isär telefonen.

Först och främst är telefonen placerad som en skyddande, och faktiskt är skyddsgraden IP68 med ett ytterligare certifikat IP69K ett tungt argument. Ny teknik från att skada den externa negativa miljön är betydelsefull och motiverar priset på marknaden. Doogee S70 följer alla amerikanska militära certifieringsstandarder. Det är motståndskraftigt mot temperaturförändringar, vattenintrång, damm, andra typer av föroreningar, mekaniska skador. Kroppen är gjord av läderinsatser, metall och polykarbonat. Dessa material skyddar enheten väl.

Processorn har 8 kärnor som ger hög prestanda. RAM på 6 GB låter dig ladda ner och spara alla spel och applikationer. Lagringsminne 64 GB, men det finns en plats för ytterligare minneskort om det behövs.

Det finns två kameror på baksidan, men bara en på framsidan.De är värda att notera, eftersom bilderna är av hög kvalitet och realistiska. Man kan bara nämna närvaron av en blixt, vilket garanterar högkvalitativa foton i mörkret.

Batteriet är tillräckligt stort. Enligt utvecklaren, med aktiv användning, till exempel att spela ett spel, räcker en full laddning för 15 timmars arbete, men med en konversation ökar arbetet till 80 timmar. En betydande indikator.

Låt oss prata om spelen som blev höjdpunkten i denna modell. Den 5,99-tums skärmen visar de minsta detaljerna och fördjupar dig i grafiken. Närvaron av en IPS-matris garanterar en högkvalitativ bild och full realism. Doogee S70 har en Cooling Boost-knapp på fodralet, som aktiverar spelläget och överför det helt till den virtuella världen.

Modellen accepterades av användarna och har endast positiva recensioner.

DOOGEE S70 6 / 64GB

Fördelar:

 • skyddsgrad IP68 med ytterligare certifikat IP69K;
 • klarat amerikansk militärcertifiering;
 • har en bra grad av skydd;
 • processor 8 kärnor;
 • RAM 6 GB, lagring 64 GB;
 • två kameror, främre;
 • hög batteriprestanda;
 • stor skärm;
 • Cooling Boost-knappen på kroppen tar dig snabbt till spelet.

Nackdelar:

 • specifik design.

Blackview BV9000

Blackview BV9000 är en ganska rå och tekniskt stark telefon. En sådan smartphone är mer lämplig för mänsklighetens starkare kön. Enheten är utrustad med det högsta IP68-skyddssystemet. Denna enhet motiverar sin kostnad till fullo.

Helio P25 MT6757CD-processor fungerar tillsammans med GPU Mali-880. Skärmutvidgning 1440 × 720 HD. Detta gör det möjligt att inte bara njuta av högkvalitativa bilder utan också ladda ner tunga spel och köra applikationer. Typen av matris i smarttelefonen är IPS. Skärmen i sig är stor - 5,7 tum diagonalt. När det gäller batteriet, under aktivt arbete kommer det att pågå i en halv dag, med måttlig arbetsbelastning, en full urladdning kommer att ske på 12 timmar.

Telefonen fungerar med SIM-kort i Nano Sim-format, vilket gör att du kan använda två SIM-kort i en enhet.

RAM-minnet är 4 GB, men det interna 64 GB är dessutom möjligt att öka volymen på grund av ett extra minneskort. Den viktigaste 13MP-kameran låter dig ta högkvalitativa foton och videor, den främre kameran är bara 8MP.

Blackview BV9000

Fördelar:

 • IP68 skyddssystem;
 • Helio P25 MT6757CD-processor har 8 kärnor;
 • format på simkort Nano Sim;
 • RAM 4 GB;
 • huvudkamera 13 MP.

Nackdelar:

 • otillräckligt starkt batteri;
 • under aktiv drift värms höljet upp;
 • grovt utseende, inte för alla.

Ulefone Armor 6E

Det är den största modellen med en skärmdiagonal på 6,2 tum. Robust smartphone med inbyggt IP68-system och IP69-stöd passerar inte damm och vatten, är motståndskraftigt mot temperatur- och strålningsförändringar. Telefonen har klarat tuffa tester för styrka och vattentålighet, utvecklarna var nöjda med resultatet. Ganska skarp och snygg design kännetecknas av röda accenter på kroppen.

Baksidan, som är gjord av metall, gummi och polykarbonat, rymmer en dubbel kamera och fingeravtrycksläsare. Det bör noteras att batteriet håller en laddning i 24 timmar med måttligt arbete.

Den här telefonen är lämplig för affärsmän som värdesätter kvalitet, skydd och funktionalitet. Bilden visas på skärmen med 1080 pixlar. På den här skärmen kan du visa filmer, videor, foton. Telefonen körs på operativsystemet Android 9.0 och har en MediaTek Helio P70-processor. I vår ranking är detta den enda telefonen som har trådlös laddningsfunktion.

Ulefone Armor 6E

Fördelar:

 • IP68-system;
 • processor MediaTek Helio P70;
 • körs på Android 9.0 operativsystem;
 • fingeravtrycksläsare;
 • dubbel kamera.

Nackdelar:

grovt utseende.

Skyddade telefoner är en oumbärlig sak för en aktiv person. Begreppet stötsäkra telefoner har förändrats för länge sedan. Naturligtvis finns den grova designen fortfarande i de nya modellerna, men det betyder inte alls att telefonen inte är multifunktionell eller inte produktiv.2020 kan nya modeller av stötsäkra enheter konkurrera med Apple- eller Samsung-telefoner i många egenskaper och funktioner.

Fler och fler användare föredrar skyddade telefoner, eftersom inte bara intern information och data förblir säkra, utan externa indikatorer begränsar inte en person alls: till bergen, till skogen, under vattnet, till den andra änden av planeten - du håller alltid kontakten samtidigt som du kan ta fantastiska bilder, spela in videor, spela spel och absolut inte oroa dig för att något kan hända med telefonen.

Lämna en recension

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här